TIA.RABBIT
see me see who
Thursday | 2:02 AM | 0 comments

Assalamualaikum *flip table* lol

hi readers , so Alhamdulilah my followers dah cecah 40 *tangan dibahu mata ke atas* 
so today i want to make confession .
guys , i'm not arrogant , cocky and proud of myself. i'm just me . sumpah aku dah muak dengar orang cakap 
"nad bajet hot , kalau kat fb orang je like and comment dia punya tapi dia langsung taknak like orang punya .IM orang tak kenal taknak balas. sombong gila pulak tu . kalau tegur dengan kawan dia je " 
the truth is , aku tak peramah . yes i'm not . but bila dengan kawan aku , aku talktive sebab aku kenal diorang. aku bukan kejar hot . Remember , kat dunia kau hot mana pun bukan boleh bawa ke akhirat , melainkan kau nak nak masuk neraka . aku lebih kepada twitter dari facebook . yess aku update status then aku terus ke twitter , aku bukan aku sogok duit pun suruh like and comment , diorang yang sukarela . aku tak desperate dengan duniawi ni . masing masing dah dewasa so cuba la berfikiran matured sikit . stop hina aku , stop kutuk aku , stop khianat aku , stop jadi aku . let me be free . Allah maha mengetahui apa aku rasa bila aku dapat macam macam cemuhan dari korang semua . semoga Allah merahmati apa yang korang dah buat 

Someday you will grow up and realize that you wasted your time on unnecessary things.



Older Post | Newer Post
LIL.RABBIT


Tia | Young | Wild | Free

CLICK IT


TIA.THE.RABBIT
ΣSCAPΣ
HISTORY


I LAFF CHUU ♥